Ratkaisumme appsi
iPhone7AC

Havaitse poikkeamat
Vähennä tapaturmia
Kehitä ja osallista

Paranna ja tehosta toimintaa!

Mobiilisovelluksella koko sovelluspakki taskussasi 24/7.

ATLANTIS Platform, mahdollistaa toiminnan aika- ja paikkariippumattomasti. 

Esimerkiksi turvallisuushavainnon tai poikkeaman pystyt ilmoittamaan muutamassa sekunnissa. 

Käynnistä sovellus, ota kuvat ja lähetä. Siinä se.

Paikkatieto voidaan liittää mukaan automaattisesti. 

Tallennuksen jälkeen tieto on pilvipalvelussa kaikkien asianosaisten hyödynnettävissä. 

Samassa yhteydessä voit halutessasi lähettää tiedotteen kohdennetuille vastaanottajille puhelimien push notifications toiminnon kautta.

Asenna suoraan sovelluskaupoista

Sovelluksemme toimii Android ja iOS laitteissa. 

Pystyt asentamaan sovelluksemme suoraan sovelluskaupoista: 

Google Play store android laitteille ja
Apple App Store iOS laitteille.

Natiivi mobiilisovellus tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn hyödyntäen laitteiden kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja.

Jos jostain syystä et pysty käyttämään natiivia mobiilisovellusta, esimerkiksi puhelimesi on Windows puhelin, niin pystyt toki käyttämään palvelumme kaikkia ominaisuuksia myös mobiilioptimoidun www-sivustomme kautta. 

Monipuoliset ja helpot kirjautumistavat

Sovellukseemme voit kirjautua kolmella eri tavalla. 

1. QR-koodi tarjoaa sinulle helpon ja vaivattoman kirjautumisen.

2. Atlantis -tunnuksella voit kirjautua mikäli QR-koodia ei jostakin syystä ole käytettävissäsi tai et halua sitä käyttää.

3. SAML / MFA  kirjautumista voit käyttää, mikäli sinulla on käytössäsi kyseinen palvelu yrityksesi AD:n ylläpidossa.

Kaikkiin kirjautumisiin voidaan lisävarmennukseksi laittaa päälle tekstiviestivarmennus (SMS-verification). Tällöin käyttäjä varmistetaan kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä välitettävän varmistuskoodin avulla.

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sovellus muistaa kirjautumistietosi, eikä sinun tarvitse kirjautua uudestaan avatessasi sovelluksen. 

Android / iOS
Helppoa, nopeaa ja kattavaa missä vain, milloin vain

Mobiilisovelluksella voit tehdä kaikkea samaa, mitä selainkäyttöisellä pilvipalvelullakin. 

Jotkin toiminnot soveltuvat erityisen hyvin mobiiliappsilla tehtäviksi. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Turvallisuushavainnot
  • Erilaiset auditoinnit ja tarkastuslistojen läpikäynnit (Elmeri/Elmeri+, TR, Lean 5S jne.)
  • Kriittinen viestintä
  • Muu tiedottaminen ja ohjeistus

ISO 45001 standardin yhtenä painopisteenä on työturvallisuuden laajentaminen sisältämään kaikki yrityksen työntekijät. 

Meidän näkemyksemme mukaan tätä voidaan laajentaa myös kolmansiin osapuoliin: kumppaneihin, alihankkijoihin, tavarantoimittajiin, urakoitsijoihin jne. Mobiilisovellus antaa siihen loistavat mahdollisuudet.

SaaS / pilvipalvelu Selainkäyttöinen intuitiivinen ja kattava.

Raportoiti - koostenäkymä

Palvelumme koostuu selaimella käytettävästä pilvipalvelusta ja sovelluskaupoista ladattavasta ja asennettavasti mobiilisovelluksesta.

Kaikkia palvelumme ominaisuuksia voi käyttää molempien asiakasohjelmien kautta.

Palvelumme keskeisin tarkoitus on tarjota kaikki tarpeelliset palveluosiot jatkuvaan kehittymiseen ja ennakoivan työturvallisuuden toteuttamiseen, ja mahdollistaa jokaiselle helppo tapa havainnoida poikkeamista tai turvallisuudesta. 

Palvelumme sisältää kattavasti toimintoja ja osioita laajaan turvallisuusjohtamiseen, viestintään ja yleiseen laadun- ja tuottavuuden parantamiseen.

Sivustomme palveluosiot sivulla kerromme tästä lisää.

"Havainnoi, mahdollista ja tehosta!"

Pitkäaikainen yhteistyökumppanuus

Koskisen Konserni ja Atlantis ovat tehneet yhteistyötä yli 20 vuotta. Olemme olleet Atlantiksen HSEQ palvelun käyttäjä siitä lähtien kun yhteystyössä palvelua aloimme kehittämään yli 15 vuotta sitten. 

Yhteistyö on sujunut hyvin. Asiakasta on kuunneltu, toiveet on otettu huomioon ja yhdessä olemmekin kehittäneet monta osiota. Joskus uusissa toiminnoissa on ollut joitakin korjaustarpeita, mutta korjaukset ovat tulleet nopeasti. 

Atlantiksen HSEQ palvelu vastaa hyvin tarpeitamme ja on erinomaisesti mukautunut prosesseihimme ja niiden muutoksiin vuosien aikana. Lisätoiveet on toteutettu joustavasti. Tämä on myös hyvä tapa ja pohja dokumentoida tehtyjä toimenpiteitä. 

Aikanaan hankintaa tehdessämme ei juurikaan ollut vastaavia tuotteita markkinoilla. Lisäksi olemme tehneet Atlantiksen kanssa vuosien aikana tiivistä IT-yhteistyötä muillakin osa-aluilla kuin HSEQissä. 

Yhteistyötä työturvallisuudessa Atlantiksen kanssa yli 10 vuotta

MetsäWood on ollut Atlantiksen HSEQ palvelun käyttäjänä jo yli 10 vuoden ajan. Hankintapäätöstä tehdessämme tutustuimme markkinoilla oleviin palveluihin ja totesimme Atlantiksen Työturvallisuuspalvelun olevan meille kokonaisuutena parhaiten soveltuva.

Atlantiksen edustajat tuntevat tuotteensa todella hyvin ja osaavat heti kertoa, mihin pystytään ja miten. Tuki todellakin toimii ja yhteydenottopyyntöihin vastataan lähes aina saman päivän aikana. Kehitysajatuksiin suhtaudutaan positiivisesti ja henkilöt tuntevat hyvin sekä palvelun että asian ylipäätään.

Eniten olemme hyödyntäneet Sosiaali- ja terveysministeriön mallin mukaan toimivaa Riskien arviointia ja nyt uudehkona palveluosiona käytössämme on Auditoinnit. Auditointityökalua käytämme TR mittausten tekemiseen ja jatkossa myös Prosessiturvallisuuden ja 5S auditointien suorittamiseen.

Atlantiksen palvelu on laaja joustava kokonaisuus, josta jokainen asiakas voi koostaa itselleen tarvittavan kokoonpanon omien tarpeidensa mukaan.

Suosittelen Atlantiksen HSEQ palvelua kaikille sellaista tarvitseville

Katja Silvennoinen, Metsä Wood, Punkaharjun tehtaat
Laatu- ja turvallisuuspäällikkö

Atlantiksen HSEQ palvelu on hinta-laatusuhteeltaan paras meille

Olemme käyttäneet Komasilla Atlantiksen HSEQ työturvallisuuspalvelua vuodesta 2016 lähtien. Järjestelmä on mukautunut tarpeisiimme ja prosesseihimme erittäin hyvin. Hankintapäätöstä tehdessämme tutustuimme useaan markkinoilla oleviin palveluihin ja totesimme Atlantiksen meille parhaiten soveltuvaksi.

Atlantiksen HSEQ palvelun toimivuus on hyvä ja palvelu helppokäyttöinen, käyttäjien koulutus on helppoa. Järjestelmästä saadaan sellaiset raportit ulos, joita tarvitaankin. Lisäksi tapaturmailmoituksissa suora linkki vakuutusyhtiöön – ei enää käsin kirjoitettuja paperilomakkeita.

Pidän toiminnan sujuvuutta ja Atlantiksen asiantuntevuutta erittäin hyvinä. Järjestelmän käyttöönotto ja siihen liittyvät kehitystoimet on tehty mielestäni kumppaneina, ei niinkään asiakas-toimittaja-työnä. Ongelmiin on reagoitu nopeasti, vähintäänkin sillä tasolla, että tutkitaan, mitä on tehtävissä. Ja yleensä vielä ratkaisukin on toteutunut nopealla aikataululla, usein jopa saman päivän aikana, jos kyse pienemmästä viilauksesta.

Atlantiksen HSEQ palvelun hinta/laatusuhde on mielestäni parempi kun kilpailijoilla, koska se ei perustu käyttäjäkohtaisiin maksuihin. Toki muutaman käyttäjän yritys voi tämän kokea kalliina, mutta meidän +300 käyttäjää tulisi käyttäjäkohtaisina lisensseinä muilla järjestelmillä vastaavasti liian kalliiksi. Lisäksi kaikkea ei pakko ole ottaa käyttöön, modulikohtainen hinnoittelu on järkevää.

Suosittelen erittäin lämpimästi Atlantiksen HSEQ palvelua muille – ja olenkin jo suositellut.

Pekka Koskela, Komas Oy
Laatu- ja turvallisuuspäällikkö, työsuojelupäällikkö