Ota yhteyttä!

Keskustellaan tarpeistasi ja miten  palvelumme voi sinua auttaa.

Uskomme ratkaisumme soveltuvan sinulle erinomaisesti.

 

Verkkoesittely, vierailu, demopalvelu vai koekäyttöjakso?

Voimme esitellä palveluamme verkkoesittelyn kautta tai tulla paikan päälle teille. Olet myös aina tervetullut meille Jyväskylään. Tärkeintä olisi, että pääsemme yhdessä näkemään, miten sovelluksemme teitä auttaisi.

Mielellämme esittelemme palveluamme ennen demopalvelun tarjoamista, mutta jos tunnet polttavaa tarvetta päästä heti itse kokeilemaan, miltä palvelu tuntuu ja näyttää niin toki sekin on mahdollista. Ja kun aika on otollinen, niin saat käyttöösi sinun oman palvelusi sinun omalla sisällölläsi koekäyttöjaksolle, ilmaan mitään sitoumuksia.

Ota yhteyttä!

Lähetä viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

+358 20 750 0370
Janne Uurinmäki 040 503 7887
Mika Haverila 0400 352 179

Atlantis Consulting Oy

Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä
"Ketterää kehitystä vuodesta 1996"

Asiantuntijat

Yrityksemme on tehnyt modulaarisia IT-järjestelmiä vuodesta 1996 lähtien. Me molemmat, Mika ja Janne, olemme yrityksemme perustajia. Internet pohjainen työturvallisuuspalvelumme on jo yli 15 vuoden ikäinen. Luonnollisesti se on ajan kuluessa kehittynyt melkoisesti ja kehittyy viikko viikolta edelleen Jatkuvan kehittymisen mallin mukaisesti.

Janne Uurinmäki

Turvallisuusasiantuntija
Hallituksen puheenjohtaja, perustajaosakas
janne.uurinmaki@acoy.fi
040 5037887

Mika Haverila

Turvallisuusasiantuntija
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
mika.haverila@acoy.fi
0400 352179

Atlantis Consulting Oy

Havaitse.fi on Atlantis Consulting Oy:n markkinointisivusto liittyen HSEQ-palvelumme esittelyyn ja markkinointiin. Yritykseemme ja muihin tuotteisiimme, kuten digitaalisen aineiston hallintapalveluun ATLANTIS.digistore (DAM), pystyt tutustumaan Atlantis Consulting Oy:n kotisivuilla osoitteessa https://www.acoy.fi.

Blogi

 

Joko tutustuit blogiimme? Blogistamme löydät monipuolisesti tietoa työturvallisuuteen liittyvistä asioista. Liity myös postituslistallemme, niin yksikään kirjoitus ei jää sinulta huomaamatta.

"Havainnoi, mahdollista ja tehosta!"

Pitkäaikainen yhteistyökumppanuus

Koskisen Konserni ja Atlantis ovat tehneet yhteistyötä yli 20 vuotta. Olemme olleet Atlantiksen HSEQ palvelun käyttäjä siitä lähtien kun yhteystyössä palvelua aloimme kehittämään yli 15 vuotta sitten. 

Yhteistyö on sujunut hyvin. Asiakasta on kuunneltu, toiveet on otettu huomioon ja yhdessä olemmekin kehittäneet monta osiota. Joskus uusissa toiminnoissa on ollut joitakin korjaustarpeita, mutta korjaukset ovat tulleet nopeasti. 

Atlantiksen HSEQ palvelu vastaa hyvin tarpeitamme ja on erinomaisesti mukautunut prosesseihimme ja niiden muutoksiin vuosien aikana. Lisätoiveet on toteutettu joustavasti. Tämä on myös hyvä tapa ja pohja dokumentoida tehtyjä toimenpiteitä. 

Aikanaan hankintaa tehdessämme ei juurikaan ollut vastaavia tuotteita markkinoilla. Lisäksi olemme tehneet Atlantiksen kanssa vuosien aikana tiivistä IT-yhteistyötä muillakin osa-aluilla kuin HSEQissä. 

Yhteistyötä työturvallisuudessa Atlantiksen kanssa yli 10 vuotta

MetsäWood on ollut Atlantiksen HSEQ palvelun käyttäjänä jo yli 10 vuoden ajan. Hankintapäätöstä tehdessämme tutustuimme markkinoilla oleviin palveluihin ja totesimme Atlantiksen Työturvallisuuspalvelun olevan meille kokonaisuutena parhaiten soveltuva.

Atlantiksen edustajat tuntevat tuotteensa todella hyvin ja osaavat heti kertoa, mihin pystytään ja miten. Tuki todellakin toimii ja yhteydenottopyyntöihin vastataan lähes aina saman päivän aikana. Kehitysajatuksiin suhtaudutaan positiivisesti ja henkilöt tuntevat hyvin sekä palvelun että asian ylipäätään.

Eniten olemme hyödyntäneet Sosiaali- ja terveysministeriön mallin mukaan toimivaa Riskien arviointia ja nyt uudehkona palveluosiona käytössämme on Auditoinnit. Auditointityökalua käytämme TR mittausten tekemiseen ja jatkossa myös Prosessiturvallisuuden ja 5S auditointien suorittamiseen.

Atlantiksen palvelu on laaja joustava kokonaisuus, josta jokainen asiakas voi koostaa itselleen tarvittavan kokoonpanon omien tarpeidensa mukaan.

Suosittelen Atlantiksen HSEQ palvelua kaikille sellaista tarvitseville

Katja Silvennoinen, Metsä Wood, Punkaharjun tehtaat
Laatu- ja turvallisuuspäällikkö

Atlantiksen HSEQ palvelu on hinta-laatusuhteeltaan paras meille

Olemme käyttäneet Komasilla Atlantiksen HSEQ työturvallisuuspalvelua vuodesta 2016 lähtien. Järjestelmä on mukautunut tarpeisiimme ja prosesseihimme erittäin hyvin. Hankintapäätöstä tehdessämme tutustuimme useaan markkinoilla oleviin palveluihin ja totesimme Atlantiksen meille parhaiten soveltuvaksi.

Atlantiksen HSEQ palvelun toimivuus on hyvä ja palvelu helppokäyttöinen, käyttäjien koulutus on helppoa. Järjestelmästä saadaan sellaiset raportit ulos, joita tarvitaankin. Lisäksi tapaturmailmoituksissa suora linkki vakuutusyhtiöön – ei enää käsin kirjoitettuja paperilomakkeita.

Pidän toiminnan sujuvuutta ja Atlantiksen asiantuntevuutta erittäin hyvinä. Järjestelmän käyttöönotto ja siihen liittyvät kehitystoimet on tehty mielestäni kumppaneina, ei niinkään asiakas-toimittaja-työnä. Ongelmiin on reagoitu nopeasti, vähintäänkin sillä tasolla, että tutkitaan, mitä on tehtävissä. Ja yleensä vielä ratkaisukin on toteutunut nopealla aikataululla, usein jopa saman päivän aikana, jos kyse pienemmästä viilauksesta.

Atlantiksen HSEQ palvelun hinta/laatusuhde on mielestäni parempi kun kilpailijoilla, koska se ei perustu käyttäjäkohtaisiin maksuihin. Toki muutaman käyttäjän yritys voi tämän kokea kalliina, mutta meidän +300 käyttäjää tulisi käyttäjäkohtaisina lisensseinä muilla järjestelmillä vastaavasti liian kalliiksi. Lisäksi kaikkea ei pakko ole ottaa käyttöön, modulikohtainen hinnoittelu on järkevää.

Suosittelen erittäin lämpimästi Atlantiksen HSEQ palvelua muille – ja olenkin jo suositellut.

Pekka Koskela, Komas Oy
Laatu- ja turvallisuuspäällikkö, työsuojelupäällikkö