Exclusive Premium

Sovelluksemme konfiguroidaan aina asiakkaan tarpeisiin.
Asiakkaan käytettävissä on kaikki tarvitsemansa palvelut, samaan hintaan.

Olipa tuotevalintasi mikä tahansa, niin takaamme sinun saavan siitä enemmän hyötyä kuin kuluja.

Sopiva sovellus jokaisen tarpeisiin!

Tarjoamme tällä hetkellä sovellustamme kahtena erillisenä versiona. Premium tuote sisältää kaikki palvelut samaan hintaan. Hinnoittelu pohjautuu asiakkaan kokoluokkaan. 

Premium: yrityksen kokoluokka määrittää hinnan.
Exclusive: rajoittamaton käyttäjämäärä, uudet ominaisuudet ja palvelukokonaisuudet veloituksetta , nimetty yhteyshenkilö.

Molemmat palvelut voidaan toimittaa SaaS tai On-premises pohjaisina. On-premises toimituksessa tulee lisäkuluja projektin läpiviennistä.

Premium

"suosituin valinta"

Dynaaminen hinta, alv 0%

 

Asiakkaamme käytettävissä on aina kaikki tarvitsemansa palveluosiot. Palveluista voidaan käyttää niitä, mitkä asiakkaamme kulloisenkin tilanteen mukaan ovat hänelle tarpeellisia.

Premium sisältää myös push notifikaatiot ja sms-varmistuspalvelut. Lisäksi asiakas saa käyttöönsä oman verkko-osoitteen, joko meidän tarjoamana asiakas.acc.fi tai oman hostin ohjaus tyyliin hseq.asiakas.fi tai vastaava.

Tuotteen hinnoittelu pohjautuu asiakasyrityksen kokoluokkaan.

Tuotetuki kattaa sähköpostituen 24h/arkisin, lisäksi puhelin- ja tiketti- ja MS Teams klo 9.00 – 17.00 arkisin.

Premium tuotteeseen sisältyvät automaattisesti uudet tuotantoversiot mobiili- ja pilvipalvelusta.

Exclusive

"kaikki mukana"

3 975,00 €/kk, alv 0%

 

Exclusive sisältää automaattisesti kaikki palveluosiot ja rajoittamattoman käyttäjämäärän. Asiakas käyttää palveluosioista sitä kokoonpanoa, mikä hänen tarpeisiinsa on soveltuvin, mutta tarvittaessa kaikki palvelut ovat käytettävissä samaan hintaan. Hinta sisältää myös kaikki tulevat palveluosiot ja kaikki palvelukokonaisuuden ominaisuudet.

Exclusive sisältyy myös automaattisesti käyttöoikeus Intranet/Extranetpalveluun.

Tuotetuki on 24/7 sähköpostilla, MS Teamsillä ja puhelimella. Lisäksi asiakas saa oman nimetyn yhteyshenkilön.

 

 

"Havainnoi, mahdollista ja tehosta!"

Pitkäaikainen yhteistyökumppanuus

Koskisen Konserni ja Atlantis ovat tehneet yhteistyötä yli 20 vuotta. Olemme olleet Atlantiksen HSEQ palvelun käyttäjä siitä lähtien kun yhteystyössä palvelua aloimme kehittämään yli 15 vuotta sitten. 

Yhteistyö on sujunut hyvin. Asiakasta on kuunneltu, toiveet on otettu huomioon ja yhdessä olemmekin kehittäneet monta osiota. Joskus uusissa toiminnoissa on ollut joitakin korjaustarpeita, mutta korjaukset ovat tulleet nopeasti. 

Atlantiksen HSEQ palvelu vastaa hyvin tarpeitamme ja on erinomaisesti mukautunut prosesseihimme ja niiden muutoksiin vuosien aikana. Lisätoiveet on toteutettu joustavasti. Tämä on myös hyvä tapa ja pohja dokumentoida tehtyjä toimenpiteitä. 

Aikanaan hankintaa tehdessämme ei juurikaan ollut vastaavia tuotteita markkinoilla. Lisäksi olemme tehneet Atlantiksen kanssa vuosien aikana tiivistä IT-yhteistyötä muillakin osa-aluilla kuin HSEQissä. 

Yhteistyötä työturvallisuudessa Atlantiksen kanssa yli 10 vuotta

MetsäWood on ollut Atlantiksen HSEQ palvelun käyttäjänä jo yli 10 vuoden ajan. Hankintapäätöstä tehdessämme tutustuimme markkinoilla oleviin palveluihin ja totesimme Atlantiksen Työturvallisuuspalvelun olevan meille kokonaisuutena parhaiten soveltuva.

Atlantiksen edustajat tuntevat tuotteensa todella hyvin ja osaavat heti kertoa, mihin pystytään ja miten. Tuki todellakin toimii ja yhteydenottopyyntöihin vastataan lähes aina saman päivän aikana. Kehitysajatuksiin suhtaudutaan positiivisesti ja henkilöt tuntevat hyvin sekä palvelun että asian ylipäätään.

Eniten olemme hyödyntäneet Sosiaali- ja terveysministeriön mallin mukaan toimivaa Riskien arviointia ja nyt uudehkona palveluosiona käytössämme on Auditoinnit. Auditointityökalua käytämme TR mittausten tekemiseen ja jatkossa myös Prosessiturvallisuuden ja 5S auditointien suorittamiseen.

Atlantiksen palvelu on laaja joustava kokonaisuus, josta jokainen asiakas voi koostaa itselleen tarvittavan kokoonpanon omien tarpeidensa mukaan.

Suosittelen Atlantiksen HSEQ palvelua kaikille sellaista tarvitseville

Katja Silvennoinen, Metsä Wood, Punkaharjun tehtaat
Laatu- ja turvallisuuspäällikkö

Atlantiksen HSEQ palvelu on hinta-laatusuhteeltaan paras meille

Olemme käyttäneet Komasilla Atlantiksen HSEQ työturvallisuuspalvelua vuodesta 2016 lähtien. Järjestelmä on mukautunut tarpeisiimme ja prosesseihimme erittäin hyvin. Hankintapäätöstä tehdessämme tutustuimme useaan markkinoilla oleviin palveluihin ja totesimme Atlantiksen meille parhaiten soveltuvaksi.

Atlantiksen HSEQ palvelun toimivuus on hyvä ja palvelu helppokäyttöinen, käyttäjien koulutus on helppoa. Järjestelmästä saadaan sellaiset raportit ulos, joita tarvitaankin. Lisäksi tapaturmailmoituksissa suora linkki vakuutusyhtiöön – ei enää käsin kirjoitettuja paperilomakkeita.

Pidän toiminnan sujuvuutta ja Atlantiksen asiantuntevuutta erittäin hyvinä. Järjestelmän käyttöönotto ja siihen liittyvät kehitystoimet on tehty mielestäni kumppaneina, ei niinkään asiakas-toimittaja-työnä. Ongelmiin on reagoitu nopeasti, vähintäänkin sillä tasolla, että tutkitaan, mitä on tehtävissä. Ja yleensä vielä ratkaisukin on toteutunut nopealla aikataululla, usein jopa saman päivän aikana, jos kyse pienemmästä viilauksesta.

Atlantiksen HSEQ palvelun hinta/laatusuhde on mielestäni parempi kun kilpailijoilla, koska se ei perustu käyttäjäkohtaisiin maksuihin. Toki muutaman käyttäjän yritys voi tämän kokea kalliina, mutta meidän +300 käyttäjää tulisi käyttäjäkohtaisina lisensseinä muilla järjestelmillä vastaavasti liian kalliiksi. Lisäksi kaikkea ei pakko ole ottaa käyttöön, modulikohtainen hinnoittelu on järkevää.

Suosittelen erittäin lämpimästi Atlantiksen HSEQ palvelua muille – ja olenkin jo suositellut.

Pekka Koskela, Komas Oy
Laatu- ja turvallisuuspäällikkö, työsuojelupäällikkö